Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Σκανδαλώδες...Tο Ελληνικό Κράτος Αφαίρεσε τον Σταυρό από τα διαβατήρια: Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!


Πανελλήνιο μπλόκ

Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!!!


[...]Στα νέα διαβατήρια τις σελίδες 26-29 με τις απεικονίσεις των δύο Βυζαντινών - χριστιανικών μας μνημείων. Το αθωνικό Μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας και ο ναός της Αγίας Σοφίας τού Μυστρά. ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ;; Ποιός κρατικός λειτουργός, ποιά μικρή ή μεγάλη εξουσία αποφάσισε ερήμην μας (όλων των πολιτών του «Ελληνικού» κράτους) να κάνει τέτοια βεβήλωση; Γιατί δεν είναι απλό είδος λογοκρισίας αυτό πάνω στην ιστορική μνήμη και στον θρησκευτικό μας συναισθηματισμό.

Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς καθηγητής Σημειολογίας για να καταλάβει την ταύτιση του συμβόλου τού Σταυρού με το συστατικό στοιχείο ελληνικότητας, την Ορθοδοξία. Άν κάποιος, λοιπόν, κρατικός παράγων-εξουσία μπορεί ανεξέλεγκτα να εμπαίζει την πίστη και την παράδοσή μας μέσα στην χώρα μας, (συμβάλλοντας στην αποδόμηση), τότε ποιός θα μας προφυλάξει από τις αρπακτικές διαθέσεις των όποιων άσπονδων φίλων, συμμάχων ή γειτόνων μας; Σε ποιούς έχουμε εμπιστευτεί τις τύχες μας και των παιδιών μας; Γνωρίζουμε;


Βάλτε το σταυρό με το χέρι !
 orthodox-watch.blogspot.com

  
Άναβάσεις

Σας παρουσιάζουμε πως φαίνεται από παρόμοιες φωτογραφίες το Καθολικό της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας για να έχετε μια άποψη περί της εξαφάνισης των Σταυρών. 



2 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! Δεν είναι δυνατόν το 2010 ‘’κάποιοι’’ να κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις απευθυνόμενοι σε έναν λαό που στην πλειοψηφία του είναι χριστιανοί ορθόδοξοι . Βέβαια θα ήταν απαράδεκτο ακόμα και εάν υπήρχε έστω και ένας χριστιανός σε έναν ολόκληρο λαό, να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτού του είδους οι προσβλητικές παρεμβάσεις δεν προσβάλουν μόνο τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !!!!. Τα ΑΘΛΙΑ υποκείμενα που επεμβαίνουν έτσι στην ζωή μας θα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως μόλις πήρα ένα μαρκαδοράκι και ζωγράφισα κανονικά τους σταυρούς που λείπουν από το διαβατήριό μου.
    Δεν είναι καλά οι άνθρωποι. Καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου