Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

1941 - 1945: Σφαγές, εγκλήματα και βίαιοι προσηλυτισμοί Ορθοδόξων από τον Παπισμό στην Κροατία.

Η εγκληματική ιστορία του Παπισμού, από την αρχή του ως σήμερα, δεν έπαψε. Και ειδικά για τους Χριστιανούς, οι Παπικοί ήταν πάντα μια καταστροφική και εχθρική προς εμάς αίρεση.

ΠΗΓΗ: Καθηγητού  Edmond Paris: "Genocide in Satellite Croatia 1941 - 1945" σελ. 235 . Το κείμενο κάτω από τη φωτογραφία λέει: "Vlado Margetic, Φραγκισκανός, προσηλυτίζει με τη βία Ορθοδόξους Σέρβους"
 
Στο βιβλίο του Avro Manhattan: "The Vatican's Holocaust" κάτω από μία παρόμοια φωτογραφία, στη σελίδα 68 της Αγγλικής έκδοσης, γράφει:
Προσηλυτίζοντας" τους Ορθόδοξους Σέρβους, 12 Δεκέμβρη, 1941. Μοναχοί, εκτός από Ιερείς, λάμβαναν μέρος στις ΒΙΑΙΕΣ μεταστροφές. Δεν ήταν λιγότερο ανελέητοι, από τους κληρικούς τω ενοριών. π.χ. ο μοναχός Ambrozije Novak φύλακας της μονής των Καπουτσίνων στο Varazdin, ο οποίος, αφού περικύκλωσε το χωριό Mosanica με Ουστάσι μαχητές, είπε στον λαό: "Εσείς οι Σέρβοι είστε καταδικασμένοι σε θάνατο, και μπορείτε να γλιτώσετε από αυτήν την ποινή, μόνο, αν αποδεχθείτε τον Καθολικισμό"
Οι Καθολικοί Πατέρες, δεν είχαν πρόβλημα να εξοντώσουν όσους αντιστέκονταν. Ο π. Dr. Dragutin Kamber ένας Ιησουϊτης Ιερέας, και ορκισμένος Ustashi, που διέταξε την σφαγή 300 Ορθοδόξων Σέρβων στο Doboj ... ή ο π. Dr. Branimir Zupanic, που εξόντωσε περισσότερους απο 400, σε ένα χωριό μονο, το Ragoje.  Ο π. Srecko Peric της Μονής Gorica, κοντά στην Ερζεγοβίνη, δικαιολόγησε μαζικές δολοφονίες, με τα παρακάτω λόγια : "Σκοτώστε όλους τους Σέρβους. Και όταν τελειώσετε, ελάτε εδώ, στην Εκκλησία, και θα σας εξομολογήσω και θα σας ελευθερώσω από την αμαρτία". Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα μία σφαγή, στις 10 Αυγούστου, 1941, κατά την οποία, περίπου 5.600 Ορθόδοξοι Σέρβοι στην Περιοχή του Λίβνο (Ερζεγοβίνη) έχασαν την ζωή τους.
 
ΠΗΓΗ: Καθηγητού  Edmond Paris: "Genocide in Satellite Croatia 1941 - 1945" σελ 233
Το κείμενο κάτω από τη φωτογραφία λέει: "Γυναίκες και παιδιά, Σέρβοι, οι οποίοι είχαν χαρακτηρισθεί "Εχθροί του Κράτους", μεταφέρονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία είτε πέθαιναν από την πείνα η δολοφονούνταν"
 
Στο βιβλίο του Avro Manhattan: "The Vatican's Holocaust", κεφ. 8ο, κάτω από μία παρόμοια φωτογραφία, στην σελίδα 91 της Αγγλικής έκδοσης, γράφει:
Οι Ουστάσι, μετά από την λεηλάτηση των Ορθόδοξων χωριών, κατά κανόνα μετέφεραν τα γυναικόπαιδα, είτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η στο πλησιέστερο [παπικό] μοναστήρι, στο οποίο οι "αιρετικοί" αναβαπτίζονταν. Αυτή την εργασία, την ανελάμβαναν οι "Caritas" μια Καθολική οργάνωση η οποία ήταν υπό την διοίκηση της Ιεραρχίας. Παρόλα αυτά, πολύ συχνά, τα γυναικόπαιδα σφάζονταν μαζί με τους υπόλοιπους.
Αλλού, στο ίδιο κεφάλαιο, στο ίδιο βιβλίο του Avro Manhattan, αναφέρονται τα λόγια ενός παπικού,  του  Mgr. Aksamovitcb, Επισκόπου Djakovo, ο οποίος έστειλε την παρακάτω διακήρυξη σε όλους τους Ορθόδοξους της περιοχής του:
"Μέχρι τώρα, έχω δεχτεί στις αγκάλες της Καθολικής Εκκλησίας, αρκετές χιλιάδες ντουζίνες Ορθοδόξων. Ακολουθήστε το παράδειγμα των αδελφών σας και αποστείλετε χωρίς αργοπορία την αίτησή σας για μεταστροφή στον Καθολικισμό. Με την μεταστροφή σας, θα αφεθείτε, εν ειρήνη , στα σπίτια σας."
 
Στη φωτογραφία, βλέπουμε: Τον αντιπρόσωπο του Πάπα (με τα λευκά!) , τον Αρχιεπίσκοπο Stepinac, τον Ante Pavelic (με την στολή των Ουστάσι) και τη γυναίκα του, στα εγκαίνια, ενός "οίκου για τα παιδιά" στο Tuskanac.
 
O Αντιπρόσωπος του Παπα Πίου XII, συμμετείχε στις περισσότερες από τις επίσημες η ημιεπίσημες λειτουργίες της Κροατίας των Ουστάσι. Ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην προώθηση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ πολιτικής του Stepinac και του Pavelic, για την "Καθολικοποίηση" της Κροατίας. Γνώριζε τις φρικαλεότητες και τον τρόμο που επικρατούσε. Παρατηρούσε τις βίαιες μεταστροφές, και είχε γνώση της εγκάρδιας συμμετοχής του [παπικού] κλήρου, στις μαζικές σφαγές χιλιάδων Ορθοδόξων. Όλα αυτά, ανακοινώνονταν στον Πάπα Πίο ΧΧΙΙ. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι [Παπικοί] Κροάτες Επίσκοποι, έγραφαν αναφορές για τα φρικιαστικά εγκλήματα των Ουστάσι, π.χ. ο Dr. Ujchich, Καθολικός Επίσκοπος Βελιγραδίου.
Ο Σκοπός των "Οίκων για τα παιδιά", ήταν να επαναβαπτίζουν τα Ορθόδοξα ορφανά και να τα μεταστρέφουν στην Καθολική Εκκλησία.
 
Οι παραπάνω πληροφορίες, πιστεύουμε ότι είναι αρκετές, όχι μόνο για δείξουν τη βαρβαρότητα της αντιχριστιανικής αυτής αίρεσης του Παπισμού, αλλά και το ατόπημα, όσων επιθυμούν σχέσεις μαζί της, σε οικουμενιστικές συγκεντρώσεις.

[ Πηγή (Φώτο και κείμενο) :  Avro Manhattan: "The Vatican's Holocaust", κεφ. 8 ]
Θωμάς Φ. Δρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου