Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας σε προσκυνηματική επίσκεψη στη Μονή Βατοπαιδίου (video)

Το Άγιον Όρος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Βίκτωρ Γιανουκόβιτς.
Παρόλο που ο Πρόεδρος της Ουκρανίας παρέμεινε στο Περιβόλι της Παναγίας για λίγες ώρες, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για να προσκυνήσει όπως εξομολογήθηκε τα ιερά λείψανα.
Ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε, πολύ χαιρόμαστε που σας υποδεχόμαστε στο Άγιον Όρος. Χαιρόμεθα διότι όπως εσείς ο ίδιος είπατε, δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεστε. Αυτό δείχνει την ευλάβεια σας προς την Ορθοδοξία».
Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη του στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, το οποίο πραγματικά είναι συγκλονιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για το εν λόγω βίντεο και να το συγκρίνουμε με τους δικούς μας πολιτικούς, όμως αφήνουμε σε εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματα.


Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας στη Μονή Βατοπαιδίου.

πηγή vatopaidi.wordpress.com
αναμετάδοση από ρομφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου