Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Έκκληση Βοήθειας - Ιερόν Κελλίον Αγ. Αποστόλων - 'Αλυπίου'


Το 2008 ο π. Χρυσόστομος του Ι. Κελλίου Αγ. Αποστόλων - "Αλυπίου", μέσω μιας πρόχειρης ιστοσελίδας που είχε στο διαδίκτυο και η οποία σήμερα δε λειτουργεί, είχε κάνει μια έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να καλύψει χρέη που είχαν προκύψει από την αναστήλωση του Ι. Κελλίου.

Τα χρέη δημιουργήθηκαν όταν μετά από διαβεβαιώσεις κάποιων αρμοδίων φορέων προχώρησε στην αναστήλωση του Ι. Κελλίου η οποία κόστισε 150.000 ευρώ, σύμφωνα και με τη μελέτη που είχε γίνει. Οι αρμόδιοι όμως δεν ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα να χρωστά αυτός το εν λόγω ποσό!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι οξύτατο αφού η προηγούμενη έκκληση είχε πενιχρά αποτελέσματα.
Ο ίδιος, επιδεικνύοντας γνήσιο μοναχικό ήθος, δεν κατηγορεί ούτε στο ελάχιστο αυτούς που του δημιούργησαν τα προβλήματα. Μέμφεται τον εαυτό του που δεν προέβλεψε την πορεία των γεγονότων πριν αυτά συμβούν και λυπάται ιδιαίτερα που δεν μπορεί να αποδώσει τα χρωστούμενα σ' αυτούς που ανήκουν γιατί όπως λέει κι αυτοί θα τα χρειάζονται για τις δικές τους υποχρεώσεις και τις οικογένειές τους.
Αν και νέος σχετικά στην ηλικία έχει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία έχουν επιδεινωθεί λόγω του φλέγοντος αυτού προβλήματος!

Για όποιον θέλει να επιβεβαιώσει την αλήθεια των γραφομένων και τη γνησιότητα των εγγράφων,
αρκεί ένα τηλεφώνημα στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου (http://www.ec-patr.org/patrdisplay.php?lang=gr&id=8) όπου μπορούν να επιβεβαιωθούν τα πάντα αλλά και να έρθει κανείς σε επικοινωνία με τον ίδιο το γέροντα.

Σκεφθείτε ότι αν ο καθένας μας προσφέρει έστω λίγα ευρώ, το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι αρκετά σημαντικό ώστε ν' ανακουφιστούν έστω και προσωρινά αυτοί που το χρειάζονται αλλά και ο εν λόγω μοναχός. Μάλλον το ποσό αυτό θα είναι και πάλι αρκετά μακριά από το να λύσει το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον θά 'χουμε κάνει ό,τι μπορούμε.

 Σχετικές φωτογραφίες















Αναμετάδοση από Άλλη Όψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου