Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο διεθνής σιωνισμός, ο πόλεμος κατά των Χριστουγέννων, η Εβραϊκή τηλεόραση, και οι οφειλόμενες απαντήσεις στο ορθόδοξο πλήρωμα.


Αναμένουμε από την ελληνική ομογένεια στην Αμερική αλλά και τους ιεράρχες που θίχτηκαν από τiς δηλώσεις «περί σιωνισμού» του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να "συγκινηθούν" με την ίδια θέρμη για τα παρακάτω, έστω και με καθυστέρηση.




περισσότερα παρακάτω



______________________

Το παρακάτω βίντεο αφιερώνεται ιδιαιτέρως στους δημοσιογράφους Καμπουράκη και Οικονομέα και όλους τους εκκλησιομάχους συναδέλφους τους για να παίρνουν ιδέες.
Προέρχεται αν θυμόμαστε καλά από περσινή εκπομπή της Εβραϊκής τηλεόρασης με θέμα το πρόσωπο του Χριστού την χριστιανική εκκλησία, την Θεοτόκο.



______________________________

Άγιος Νεομάρτυς Φιλούμενος Αγιοταφίτης (1913-1979)

«Το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου του 1979, ημέρα της μνήμης του Αγ. Μάρτυρος Φιλουμένου, φανατικοί Εβραίοι μπήκαν στο χώρο του Φρέατος του Ιακώβ κι ενώ ο Άγιος τελούσε τον Εσπερινό, του επιτέθηκαν με τσεκούρι, τον κακοποίησαν και τέλος τον σκότωσαν. 
Το μαρτύριό του ήταν φρικτό, γιατί οι δήμιοί του τον χτύπησαν αλύπητα στο πρόσωπο και του έκοψαν τα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. 
Στη συνέχεια βεβήλωσαν την Εκκλησία και το Σταυρό κι έριξαν μια χειροβομβίδα καταστρέφοντας τον χώρο.»
________________________

Οργανωμένη προβοκάτσια από κύκλους του εξωτερικού οι εμπρησμοί στην Συναγωγή Χανίων (πατήστε)

Πού είναι οι απίστευτοι μισέλληνες να κάνουν δηλώσεις; Αναφέρεται στη προβοκάτσια του εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά.(πατήστε)

__________________

Το έτος 1992, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης, στο βιβλίο του με τίτλο “Εθνικιστικός Λαϊκισμός ή Ελληνική πολιτική” στην πρώτη έκδοση , αναλύοντας τις πολιτικές του θέσεις, αποκαλύπτει ότι βασικός άξονας της πολιτικής του, για την κατά την γνώμη του πρόοδο της Ελλάδος, είναι η ενίσχυση των εχθρών της Εκκλησίας ώστε αυτοί να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια για να αποτρέψουν τη βίωση της χριστιανικής ζωής. Επειδή δε, διαπιστώνει ότι η ουσία του Έθνους μας είναι η Εκκλησία, στρέφεται και εναντίον αυτής της ιδέας του Έθνους!


Παραθέτουμε τη σχετική παράγραφο κατά γράμμα για να μή θεωρηθούμε συκοφάντες:
«Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. 

Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μια σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα»!

__________
Μιας και μιλάμε για οικονομία διαχωρισμό Κράτους -Εκκλησίας κ.λ.π

«Με το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) έγινε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) και έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος μπορεί να ασκήσει. 
Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.:
“Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!!
Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (σημ.: πολλοί πολιτευτές μεταξύ των άλλων μετέχουν σ’ αυτό), απαλλάσσονται της υποχρεώσεως καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!
πηγή   Ανάστα Κύριε βοήθησον ημίν. Στα όπλα χριστιανοί! Τον εχθρό μας τον ψηφίσαμε! π.Βασίλειος Βολουδάκης

____________________

Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη που χρήζουν απαντήσεων.  Ας ξεκινήσουμε από αυτά για "προθέρμανση"

Τα βίντεο από koukfamily.blogspot.com  και antipliroforisi.blogspot.com
____________________

Διαβάστε επίσης και  

Οι επιλεκτικές αντιδράσεις κατά του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, και η γενικευμένη επίθεση κατά της Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στο μάτι του κυκλώνα

Διευκρινιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, σχετικώς με την συνέντευξη του στο MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου