Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Συνέδριο υποστήριξης του βιβλίου του ραβίνου Yitzhak Shapira που προτρέπει να δολοφονούνται αθώα παιδιά και οικογένειες, μη Εβραίων


Σε χτεσινή ανάρτησή μας με τίτλο: Οι επιλεκτικές αντιδράσεις κατά του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, και η γενικευμένη επίθεση κατά της Εκκλησίας.  περιείχε βιβλίο από Εβραίο ραβίνο με θέμα την εξόντωση αθώων παιδιών και οικογενειών μη Εβραίων, και ερωτούσαμε τους 2 ιεράρχες μας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, αν έχουν λάβει θέση για τέτοιες θέσεις, πριν κρίνουν αναιτίως τον συνεπίσκοπό τους Μητροπολίτη Πειραιώς, για το ότι καταδίκασε τον διεθνή σιωνισμό, και όχι τον Εβραϊκό λαό, ο οποίος, και αυτός βιώνει την σύνθλιψη της παγκοσμιοποίησης, και την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Δεχτήκαμε μηνύματα με τα οποία ρωτούσατε αν είναι αληθινό το βιβλίο, και αν πράγματι και άλλοι ραβίνοι υπερασπίζουν τις θέσεις του, και το προτείνουν στους σπουδαστές και στους οπαδούς τους.

Παραθέτουμε απόσπασμα από βίντεο στο οποίο περιγράφεται το συνέδριο υπεράσπισης του "φιλάνθρωπου" βιβλίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου στο ξενοδοχείο "Ραμάντα" στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, και στο οποίο κορυφαίοι ραβίνοι του Ισραήλ, μαζεύτηκαν για να υπερασπιστούν την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο βρήκαμε από την youtube.com/user/antipliroforisiblog

(Προσέξτε στο μπλουζάκι κάποιου που παίρνει μέρος στο συνέδριο γράφει: "Force without mercy" δηλαδή "Δύναμη χωρίς έλεος"!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου