Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο παγκόσμιος έλεγχος της διατροφής -υγείας προχωρά σταθερά. Μας προτρέπουν να καταναλώσουμε μεταλλαγμένα κοτόπουλα για τον φόβο της γρίπης!!


Η παρακάτω είδηση θα μπορούσε να άποτελεί πληρωμένη διαφήμιση (στα Μ.Μ.Εξαθλίωσης), πολυεθνικής εταιρείας παραγωγής μεταλλαγμένων ζωντανών μορφωμάτων που αποκαλούνται κοτόπουλα!

Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο κυνικό και σκληρό και αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Ούτε ακόμα όπως θα διαβάσετε επειδή "αρρώστησαν" με εμβολιασμό τα ταλαίπωρα ζώα με τα οποία σκέφτονται να μας ταΐσουν!

Ανήκει σε ένα ευρύτερο πεδίο πλήρους ελέγχου της παγκόσμιας διατροφής, αλλά και υγείας.

Αν σκεφτούμε ότι είναι πολύ πρόσφατες και ανοικτές ακόμη οι πληγές που δημιούργησε η παγκόσμια επιβολή των εμβολίων κατά του κατασκευασμένου εργαστηριακά ιού Η1Ν1, όταν έγινε γνωστό σιγά-σιγά η επικινδυνότητα του εμβολίου λόγω χρήσεως αρκετών ουσιών αλλά κυρίως νευροπαραλυτικής ποσότητας υδραργύρου, όταν άνθρωποι πέθαναν άμεσα σε μερικές ώρες από τον εμβολιασμό, και όταν εν γένει ξεσηκώθηκε η οικουμένη ολόκληρη, πρώην υπουργοί υγείας σε διάφορα κράτη, νομικοί, ιατρικοί και άλλοι φορείς, τότε απέσυραν τις τεράστιες ποσότητες εμβολίων με τις οποίες είχαν επιβαρύνει τα κράτη.

Στην Ευρώπη αλλά και αλλού ξεκίνησαν δικαστικές διώξεις για την συνεργασία κυβερνητικών μελών με φαρμακευτικές εταιρείες, που παρήγαγαν τα εμβόλια.

Αλήθεια, ποιος θυμάται τη γρίπη των πτηνών (Η5Ν1); Ο ΠΟΥ προέβλεπε ότι ο Η5Ν1 θα σκότωνε μέχρι και 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 
Τελικά, το πραγματικό νούμερο των θυμάτων ήταν γύρω στα 262, δηλαδή περίπου ένα εκατομμύριο φορές μικρότερο απ’ τις προβλέψεις των επιστημόνων

Τα πραγματικά εκατομμύρια ήταν άλλα: τα σφαγμένα κοτόπουλα και τα δολάρια που έβγαλε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, την εποχή εκείνη, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ. Ηταν η πρώτη χρυσή εποχή του Tamiflu και ο υπουργός του Μπους ήταν μέτοχος στην εταιρεία που είχε την πατέντα του φαρμάκου. 


Όταν συνειδητοποίησαν οι λαοί, ότι μονοπωλιακός κατασκευαστής για πολλά χρόνια του συγκεκριμένου εμβολίου, ήταν συγκεκριμένη εταιρεία με ιδιοκτήτες και μετόχους τέως υπουργούς της Αμερικανικής κυβερνήσεως, τότε τα εξαφάνισαν όλα.

Έρχονται όμως σήμερα με άλλο πρόσωπο και άλλο μέσο και μας λένε: «Δεν θέλετε να εμβολιαστείτε κατά της γρίπης που δημιουργήσαμε; Πολύ καλά!
Τότε θα τρώτε συγκεκριμένα μορφώματα που αποκαλούνται "κοτόπουλα" τα οποία θα σας προστατεύουν από την γρίπη!!»

Έτσι ακριβώς λειτουργούν για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο και στην διατροφή αλλά και στην υγεία, σε όλο τον πλανήτη!!

Εμείς βεβαίως άμεσα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σωθούμε και να σώσουμε την ζωή των παιδιών μας, από τις γερμανικές διοξίνες, που διοχέτευσαν παντού, διαμέσου της τροφικής αλυσίδας για να πλουτίζουν οι γερμανικές εταιρείες θανατώνοντας με αργό τρόπο, με καρκινώματα κ.λ.π, εμάς που ακόμα συνεχίζουμε να καταναλώνουμε γερμανικά μεταλλαγμένα προϊόντα.
Αυτοί που αποκάλεσαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό "απατεώνα" αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά στην ιστορία στυγνοί δολοφόνοι.

Τώρα λοιπόν από την Βρετανία έρχεται η χαρμόσυνος είδηση : Γρίπη; (αυτή που αντί για δεκάδες εκατομμύρια σκότωσε 262 μόνο) μην φοβάστε τίποτα!! 
Σας ετοιμάσαμε μεταλλαγμένες μάζες που δεν έχουν τον ιό της γρίπης (που εμείς δημιουργήσαμε)

Την πρώτη και σημαντικότερη απάντηση της είδησης από Βήμα 15/1 που θα διαβάσετε την δίνουν οι ίδιοι οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι:

«Συγκρατημένοι φάνηκαν στο άκουσμα της νέας είδησης εκπρόσωποι της βιομηχανίας πτηνοτροφίας, οι οποίοι ανέφεραν ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των ζώων φάρμας από τη γενετική τροποποίηση. 

Προσέθεσαν επίσης ότι και το κοινό πρέπει να ερωτηθεί σχετικά με το αν επιθυμεί να καταναλώσει γενετικώς τροποποιημένα ζώα.»
______________________________

Κοτόπουλα που δεν μεταδίδουν γρίπη 

Δημιουργήθηκαν με γενετική τροποποίηση και θα είναι αβλαβή για τους ανθρώπους που θα τα καταναλώνουν 

ΛΟΝΔΙΝΟ Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν τα πρώτα σε παγκόσμιο επίπεδο γενετικώς τροποποιημένα κοτόπουλα τα οποία δεν μεταδίδουν τη γρίπη των πτηνών.
Με δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση «Science» οι ειδικοί από τα Πανεπιστήμια του Κέιμπριτζ και του Εδιμβούργου αναφέρουν ότι η νέα μελέτη τους αποδεικνύει πως είναι δυνατόν να δημιουργηθούν πολλά και διαφορετικά ζώα φάρμας τα οποία θα ανθίστανται σε ιογενείς νόσους.

Οι ερευνητές εισήγαγαν σε κοτόπουλα ένα τεχνητό γονίδιο το οποίο μετέφερε ένα μικρό τμήμα του ιού της γρίπης των πτηνών στα κύτταρά τους.
Το αποτέλεσμα είναι ότι τα πτηνά μολύνθηκαν με το στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, ωστόσο δεν μπορούσαν να το μεταδώσουν στα υπόλοιπα κοτόπουλα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γενετική αυτή τροποποίηση είναι αβλαβής τόσο για τα ίδια τα κοτόπουλα όσο και για τους ανθρώπους που θα τα καταναλώσουν.

Η καθηγήτρια Ελεν Σανγκ από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η οποία ήταν εκ των συγγραφέων της νέας μελέτης, τόνισε ότι η γενετική τροποποίηση αποτελεί μια πιθανώς καλύτερη στρατηγική σε σύγκριση με τον εμβολιασμό για την προστασία των ζώων αλλά και του ανθρώπινου πληθυσμού από νόσους, αφού μπορεί να είναι αποτελεσματική ακόμη και αν κάποιος ιός εμφανίσει μετάλλαξη.  
«Θα προστατεύεται ολόκληρη η πτηνοτροφική μονάδα από τη μόλυνση με γρίπη των πτηνών,γεγονός σημαντικό αφού το στέλεχος Η5Ν1 αποτελεί έναν μεγάλο εχθρό σε ό,τι αφορά την παραγωγή πουλερικών». Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι θεωρητικώς η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί για την προστασία όλων των ζώων φάρμας από ιογενείς ασθένειες.
Απώτερος στόχος είναι λοιπόν να δημιουργηθούν ολόκληρα κοπάδια που θα ανθίστανται σε οποιονδήποτε ιό.
Ο δρ Λόρενς Τίλι από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη μελέτη, ανέφερε ότι η τεχνολογία της γενετικής τροποποίησης αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη μέθοδο για τη δημιουργία ζώων που δεν θα αρρωσταίνουν.

Σύμφωνα με τους βρετανούς ειδικούς, η συγκεκριμένη προσέγγιση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη παραγωγή τροφίμων με χαμηλότερο κόστος, δίνοντας λύση στο ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα υποσιτισμού εξαιτίας της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Παράλληλα τα γενετικώς τροποποιημένα ζώα που είναι ανθεκτικά σε ιούς θα είναι και ωφέλιμα για την υγεία του πληθυσμού αποτρέποντας την εμφάνιση πανδημιών.

Συγκρατημένοι φάνηκαν στο άκουσμα της νέας είδησης εκπρόσωποι της βιομηχανίας πτηνοτροφίας, οι οποίοι ανέφεραν ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των ζώων φάρμας από τη γενετική τροποποίηση. 
Προσέθεσαν επίσης ότι και το κοινό πρέπει να ερωτηθεί σχετικά με το αν επιθυμεί να καταναλώσει γενετικώς τροποποιημένα ζώα.

Διαβάστε σχετικά :

Το Οριστικό Τέλος της Τρομοκρατίας των Γουρουνιών!! «Ψευδής συναγερμός» Έρευνα για την κήρυξη πανδημίας Η1Ν1 ζητούν μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης

To διατροφικό το έγκλημα της εποχής (βιντεο)

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Το τρώνε τα παιδιά μας

Παιδικό γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο! «....το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού.»

Η αντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη. Απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Πυρετός αποκαλύψεων για τη Νεοεποχίτικη γρίπη . Αρχίζει να βγαίνει η σαπίλα που θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Δημόσια καταγγελία ἰατροῦ γιά τή φθορίωση τοῦ νεροῦ! (video)

Παγκοσμιοποίηση καί διατροφή: «Ἡ παγκόσμια συνομωσία τῶν σπόρων»

Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα

Codex Alimentarius: Όπλο μαζικής εξόντωσης στα χέρια των ILLUMINATI;

Η τριπλή ενέργεια των αεροψεκασμών. Η παγκοσμιοποίηση, η κερδοσκοπία και η χειραγώγηση του αθρώπου κρύβονται πίσω από αυτούς

Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ…

Φοβερές αποκαλύψεις γιά την ''μυστική'' (κι εγκληματική;) Λέσχη Bilderberg

Η Γερμανία πουλά τα εμβόλια για τη νέα γρίπη που έμειναν στα αζήτητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου