Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το παράδειγμα προς μίμηση εξάλειψης της ανεργίας της Σαουδικής Αραβίας. Διώχνει 3.000.000 εγγεγραμμένους οικονομικούς μετανάστες.


Η Σαουδική Αραβία σκεπτόμενη τον λαό της, ο οποίος βρίσκεται σε ανεργία 10% αποφάσισε να διώξει 3.000.000 καταχωρημένους  αλλοδαπούς που εργάζονται στην χώρα με σκοπό να αναπληρώσουν τις θέσεις αυτές άνεργοι Σαουδάραβες.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις ατελείωτες συζητήσεις επί συζητήσεων, για τα θέματα της τεχνητής και δημιουργημένης κρίσης την οποία επέβαλαν στην πατρίδα μας.
Συζητήσεις ανούσιες, χωρίς να θίγεται ένα από τα κεντρικά θέματα δηλαδή : πως είναι δυνατόν να κρατάμε ακόμη 4-5 εκατομμύρια (προς το παρόν) λαθραίους έποικους τους οποίους έβαλαν στην χώρα μας (σύμφωνα με ακλόνητα στοιχεία που κατέθεσε η Ελληνική Αστυνομία) ο τουρκικός στρατός και οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών, όταν γνωρίζουμε ότι  :
α) στερούν το μεροκάματο από τον Έλληνα άνεργο, β) διάλυσαν κάθε συλλογική σύμβαση, γ) τους επιτρέπεται να πωλούν οπουδήποτε, οτιδήποτε (ακόμα και κλεμμένα από καταληστευμένες ελληνικές οικογένειες)  χωρίς να πληρώνουν εφορία, ΤΕΒΕ, κ.λ.π, δ) όταν γνωρίζουμε ότι τα λεφτά τους δεν πρόκειται να μείνουν στη Ελλάδα αλλά τα βγάζουν κάθε ημέρα με μορφή συναλλάγματος.
ε)Όταν γνωρίζουμε ότι τα επιδόματα "αλληλεγγύης" οι μόνοι που πληρούν τις προυποθέσεις για να τα πάρουν είναι οι παράνομοι λαθρομετανάστες.
στ) όταν χρειάζονται λεφτά κλέβουν σκοτώνουν, βιάζουν τις ελληνικές οικογένειες,  ζ) Θα χρησιμοποιηθούν σαν στρατός κατοχής ή δολοφονίας του ελληνικού λαού σε περίπτωση εμπόλεμης κατάστασης με τις "πολύ φιλικές" μας γείτονες χώρες.

Πως είναι δυνατόν σε συζητήσεις επί συζητήσεων (και ενδοεκκλησιαστικές) κανείς να μην θίγει το θέμα αυτό; Μετέχουμε δηλαδή στην εθνική και θρησκευτική αποδόμηση του ελληνικού λαού; Η μήπως γίναμε όλοι πολυ-πολιτισμικοί;
Δεν λυπόμαστε τους Έλληνες ανέργους μας; Δεν λυπόμαστε τα νέα παιδιά που δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουν εκτός και αν πουλήσουν την ψυχή ή το σώμα τους;
Το μόνο δρόμο που δείχνουν στα νέα παιδιά είναι η προσχεδιασμένη μετανάστευση, αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρχει επιστροφή γιατί την κάθε θέση που θα εγκαταλείπουν στην Ελλάδα θα την αναπληρώνουν πολυαριθμότεροι λαθροέποικοι με αποτέλεσμα την αλλοίωση  και τελικά εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού.
Η μήπως τελικά δεν πρέπει να ντρεπόμαστε και να μην μας ενοχλεί η συνείδησή μας όταν για 10€ λιγότερα επιλέγπουμε να χρεισημποποιούμε κάθε παράνομο λαθρομετανάστη, καταδικάζοντας τις ελληνικές οικογένειες στην φτώχεια και στην επαιτεία;
Αύριο μπορεί να είμαστε στην θέση των ελληνικών οικογενειών που  ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή όπως δυστυχώς βλέπουμε κάθε ημέρα με τα μάτια μας στις ταλαίπωρες φτωχές, δυτικές συνοικίες.

Η είδηση από το infognomonpolitics.blogspot.com

Aξιωματούχοι της  Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να απελάσουν 3.000.000 αλλοδαπούς που εργάζονται στη χώρα, περιλαμβανομένων και 30,000 Τούρκων πολιτών αναφέρει η Τουρκική Εφημερίδα Sabah. Η απόφαση ελήφθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος που εγκαινίασαν οι αρχές της χώρας και που σκοπό έχει την  την καταπολέμηση της ανεργίας η οποία τον Ιούνιο του 2011 έφθασε  στο10,8 %..
Στόχος του προγράμματος είναι είναι η καταπολέμηση της ανεργίας μέσω  της αύξησης του αριθμού των Σαουδαράβων που καταλαμβάνουν θέσεις εργασίας.Ο πληθυσμός της Σαουδικής Αραβίας είναι 18,7 εκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των 8.420.000 αλλοδαπών.Μερικές από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες έχουν ήδη εκφράσει την ανησυχία τους για το ζήτημα αυτό  υποστηρίζοντας ότι οι ντόπιοι δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι και ικανοί να εργάζονται όπως οι Τούρκοι που απασχολούνται  σε αυτές τις εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου