Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σφοδρή διαδικτυακή επίθεση στα Ηνωμένα Έθνη


Επιτυχημένη διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε η ιστοσελίδα προγραμμάτων ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών από κακόβουλους χρήστες.

Τη συγκεκριμένη επίθεση πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας hacking TeaMp0isoN κατά την οποία απέσπασαν έναν τεράστιο όγκο εμπιστευτικών πληροφοριών και δεδομένων χρηστών.

Οι hackers που πραγματοποίησαν την επίθεση κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας αποσπώντας περισσότερους από 1.000 λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από χρήστες του οργανισμού, καθώς επίσης και ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής επίθεσης οι εισβολείς δημοσίευσαν μεγάλο μέρος των πληροφοριών που απέσπασαν στο pastebin.com, αναρτώντας παράλληλα και ένα μήνυμα μέσω του οποίου αιτιολογούν τη συγκεκριμένη διαδικτυακή επίθεση.

Η ομάδα hacking TeaMp0isoN τίθεται εναντίον του έργου των Ηνωμένων Εθνών και υπέρ της ελευθερίας των Παλαιστίνιων καθώς επίσης και κάθε αδικημένου που υποτίθεται ότι θα πρέπει να προστατεύει ο παγκόσμιος οργανισμός.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το σύνολο των πληροφοριών που δημοσίευσαν οι hackers καθώς επίσης και το μήνυμα τους προς τα Ηνωμένα Έθνη αλλά και τους χρήστες: http://pastebin.com/FEcE9WzJ

Πηγή secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου