Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Προσφορά Γευμάτων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ   
   ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
   ======= ◊ =======

Εν Ιερά Πόλει Μεσολογγίου, τη 23η Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟΝ  ΤΥΠΟΥ

Προσφορά Γευμάτων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Με σκοπό την στήριξη όσων βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε δεκάδες καθημερινά προβλήματα, η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας εντατικοποιεί και επεκτείνει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο. Εγκαινιάζεται το κέντρο διανομής συσσιτίων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, μετά τη λειτουργία αναλόγου κέντρου στο Αγρίνιο, από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Έχει ήδη προηγηθεί η ίδρυση και λειτουργία δύο «Κοινωνικών Παντοπωλείων», το πρώτο στην πόλη του Αγρινίου, από τον περασμένο Μάιο και το δεύτερο στην πόλη του Μεσολογγίου από τις αρχές του έτους.
Το κέντρο συσσιτίων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Τραυλαντώνη 3 (πλησίον του κτιρίου της Ελληνικής Αστυνομίας).
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:00’ μ.μ. από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑ.
Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας
της  Ιεράς  Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου