Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Προτεστάντες αποκτούν εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι, και ο προσηλυτισμός γίνεται εντονότερος! Ποιός θα αντιδράσει;


Σαν σημείο των καιρών φαντάζει η έξαρση των διαφόρων αιρετικών που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας. Ο προσηλυτισμός με το πρόσχημα της «διάδοσης ιδεών» να τον νομιμοποιεί όχι μόνο εντείνεται εκ μέρους των επίδοξων φωτιστών μας αλλά έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα όρια αντοχής εκ μέρους του πιστού λαού.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο κάθε Κυριακή έξω από την ενορία μας και σε μικρή απόσταση να βλέπουμε αιρετικούς να προσπαθούν να ξεμοναχιάσουν τα υποψήφια θύματά τους και να τα βομβαρδίσουν με εδάφια της Γραφής. Έξω από μεγάλα καταστήματα, σε λαϊκές αγορές, σε στάσεις μετρό ακόμα και σε ταβέρνες αιρετικοί-εθελοντές εργάτες της διαστροφής έτοιμοι να δηλητηριάσουν τον οποιοδήποτε έρθει σε επαφή μαζί τους.

  Την ίδια ώρα που οι «οικουμενιστές» μάχονται τους «αντιοικουμενιστές», οι Οργανώσεις που υποτίθεται έχουν καταργηθεί, η μία αντιπαλεύει την άλλη, αλλά και ο καθένας από εμάς που αντί για αγώνα ενάντια στην πλάνη κάνει αγώνα για την ανάδειξη του ΕΓΩ του, την ίδια αυτή τραγική ώρα οι Αιρέσεις θερίζουν ψυχές ανύποπτων μελών της Εκκλησίας μας δηλητηριάζοντάς τους με ενέσεις κατά του Αειπάρθενου της Θεοτόκου, κατά της θεότητος του Χριστού, κατά των Ιερών Εικόνων, κατά των τιμίων Λειψάνων και κατά της Εκκλησίας.

   Γνωρίζαμε πως στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος, οι αιρέσεις θα έκαναν την μεγάλη τους επίθεση κατά του δύστυχου λαού. Ήταν αναμενόμενο. Από όλους όμως;  Ήταν προετοιμασμένη η Εκκλησία μας να αντικρούσει την επίθεση των αιρέσεων; Υπήρχαν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αποκρουστούν οι ύπουλες επιθέσεις του σατανά και των υπηρετών του; Νομίζουμε πως Όχι!

 Κόσμημα της Εκκλησίας μας ο μακαριστός  π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του ολόκληρη στο να οχυρώσει την Απολογητική της Εκκλησίας μας καταρτώντας όχι μόνο τον Κλήρο αλλά και τον Λαό με κατάλληλα σεμινάρια και τακτικότατες ομιλίες σε όλη την επικράτεια. Ο ίδιος μακαριστός σύγχρονος απολογητής της Εκκλησίας μας θέσπισε το θεσμό των Πανορθοδόξων Συνδιασκέψεων σε μια προσπάθεια απόλυτου συντονισμού και κοινής δράσης όλων των ορθοδόξων Εκκλησιών ενάντια στις αιρέσεις.
 Σε μια εποχή που τα μόνα μέσα ενημέρωσης που διέθετε ήταν ο έντυπος εκκλησιαστικός τύπος και οι δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί της Εκκλησίας, είχε να αντιστρατευτεί την φασιστική προπαγάνδα των σαηεντολόγων με τις επιθέσεις εναντίον του από σύσσωμο τον κόσμο των ΜΜΕ.
Κι όμως ο π. Αντώνιος και η Απολογητική της Εκκλησίας μας επέτυχε. Κατάφερε να κάνει την Απολογία μέλημα του κάθε συνειδητού χριστιανού μέσα από τα σεμινάρια ορθοδόξου πίστεως που διοργάνωνε η Πανελλήνια Ένωση Γονέων οχυρώνοντας τα δόγματα της πίστης από τις νεοεποχίτικες δοξασίες που επιχειρούσαν - δειλά τότε - να προσβάλλουν την Εκκλησία.

   Φτάνουμε στο σήμερα. 16 χρόνια μετά τον θάνατο του π. Αντωνίου και το κενό είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Τραγικές διαπιστώσεις μας: Εναλλακτικοί «θεραπευτές», βραβεύονται από την Εκκλησία σαν μεγάλοι ευεργέτες. Πλανεμένοι-«φωτισμένοι» βραβεύονται με εκκλησιαστικά παράσημα λόγω της …προσφοράς τους. Αιρετικοί ευλογούνται από τον Αρχιεπίσκοπό μας. Νεοεποχίτες θεωρούνται σημαίνοντα πρόσωπα στις ενορίες τους και μάλιστα ορθώνουν λόγο ενάντια σε όποιον τους κατονομάζει αιρετικούς, ιερείς προσυπογράφουν αιρετικά βιβλία, νεοπροσήλυτοι με συγκεχυμένες δοξασίες καλούνται από μητροπολίτες να ομιλήσουν σε θρησκευτικές εκδηλώσεις. Ψυχίατροι-αποκρυφιστές ομιλούν με παρρησία σε Εκκλησιαστικό ραδιόφωνο και μάλιστα οι απόψεις τους θεωρούνται ισάξιες των Πατέρων. Μοναστήρια εμπλέκονται σε αποκρυφιστικές εκδηλώσεις με πρόσχημα τον οικολογικό τρόπο σποράς. Και μέσα σε όλα αυτά οι προτεστάντες του «ΖΩΝΤΑΣ» αποκτούν πρόσβαση σε άλλο ένα τηλεοπτικό κανάλι. Η καταγγελία από αδελφή όπως την έλαβα:

«Αγαπητοί αδελφοί,
καταγγέλω για την Εθνική Ιεραποστολική Ένωση ότι απέκτησε δική της εκπομπή στο κανάλι EXTRA 3 (ΤΗΛ. 2105791000) η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο 17.00 έως 17.30 κ έχει τον τίτλο "Ζώντας". Αν θέλετε παρακολουθείστε την αυτό το Σάββατο. Ο προσηλυτισμός είναι ο συνήθης, ομιλίες, εμπειρίες "σωσμένων"!!!! θυμάτων, αγορά της "Αγίας Γραφής" τους, τηλέφωνα για άμεση επικοινωνία κ γνωριμία. Όπως όλοι ξέρουμε το κακό αυτής της προβολής μπορεί να αποβεί μεγάλο κ τα ανυποψίαστα κ καλοπροαίρετα θύματα να μπλέξουν πολύ άσχημα με κίνδυνο της ψυχής τους φυσικά.

Έχει ενημερωθεί η Ιερά Σύνοδος κ η Μητρόπολη Πειραιώς.

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να σταματήσει ΑΜΕΣΑ αυτή η προβολή η οποία απ' ότι με ενημέρωσε το κανάλι θα υφίσταται κάθε Σάββατο κ μάλιστα σε μία ώρα εύκολη για παρακολούθηση απ' όλους. Τα τηλέφωνα της Αίρεσης είναι 2107779845.
Θα ήθελα να μου πείτε έχουν δικαίωμα να κάνουν έτσι απροκάλυπτα προσηλυτισμό; Δεν υπάρχει το Σύνταγμά μας που απαγορεύει τέτοιου είδους ενέργειες;
Σας ευχαριστώ
Φ… Λ…. »

Εκπομπή στο κανάλι EXTRA 3 θα έχουν κάθε Σάββατο οι Ευαγγελικοί της οργάνωσης «Ζώντας» όπου επί μισή ώρα θα εισβάλλουν στο σπίτι του καθενός με σκοπό να αποκτήσουν νέους οπαδούς.  Σε παλιότερη ανάρτησή μας είχαμε καταγγείλει το τηλεοπτικό κανάλι ΑΣΤΡΑ για το ίδιο ατόπημα. Εκεί είχαμε θέσει μια σειρά ερωτημάτων τα οποία κοινοποιήσαμε και στο κανάλι αλλά και στην οικία Μητρόπολη. Οι εκπομπές βέβαια δεν σταμάτησαν αλλά κάποιοι ενημερώθηκαν για την ταυτότητα των αιρετικών. Η ενημέρωση είναι το όπλο μας. Καλούμε τις Ιερές Μητροπόλεις και κάθε πιστό να αντισταθεί στην επέλαση των αιρετικών ομάδων. Ενημερώστε για τη δράση τους τους φίλους και συγγενείς σας, κάθε γνωστό, κάθε συνάνθρωπό μας.

   Διαμαρτυρηθείτε στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΞΤΡΑ 3 το οποίο έδωσε το βήμα σε αιρετικούς οι οποίοι μας θεωρούν ιθαγενείς-ειδωλολάτρες ώστε να μας παρουσιάσουν το θεό του Μπους και του Κλίντον, τον θεό της Μέρκελ και του Σαρκοζί.  Στείλτε email διαμαρτυρίας στο κανάλι info@extrachannel3.gr ή τηλεφωνήστε 210-5791000. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι! Αντιδράστε!

Κώστας Ναυπλιώτης
 Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου