Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Α΄ Λύκειο Νικαίας. Γεδεωνίτες μοιράζουν Καινές Διαθήκες μέσα στις τάξεις


Χτες (2 Μαΐου)  μας ενημέρωσαν στις  Αναβάσεις ότι στο Α΄ Λύκειο Νικαίας Γεδεωνίτες μοίρασαν εντός των τάξεων και με συνοδεία καθηγητού, και εις γνώση του Λυκειάρχη, αιρετικές Καινές Διαθήκες.
Δεν πήραν τα συγκεκριμένα βιβλία, όσοι έλλειπαν εκδρομή, και όσοι εκ των παιδιών ήταν αποσχολημένα σε μάθημα με συγκεκριμένο project.
Πρέπει σαφέστατα να ασχοληθεί η Ι. Σύνοδος και να λύσει νομικά αυτό το θέμα που δυστυχώς αφήνει παράθυρα σε αιρετικούς να προωθούν τις αιρετικές θέσεις τους.

Αναλυτικότερα δημοσιεύουμε την είδηση από το Εγκόλπιο

Α’ ΛΥΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΓΕΔΕΩΝΙΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ!!!

Με συνοδεία Καθηγητού και εν ώρα μαθήματος μοίραζαν Κ.Δ με τη σφραγίδα της αίρεσης στα παιδιά!!!
    Σήμερα 16 χρόνια από την κοίμηση ενός συγχρόνου απολογητή της Εκκλησίας μας, του μακαριστού π.Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, οι αιρετικοί παρουσιάζονται περισσότερο θρασείς από ποτέ! Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στην ιστοσελίδα μας, το πρωΐ αιρετικοί μοίρασαν Καινές Διαθήκες σε μαθητές κατά την διάρκεια της διδακτικής ώρας. Με συνοδεία καθηγητού έμπαιναν στις τάξεις και μοίραζαν Κ.Δ. οι οποίες σημειωτέον στις πρώτες σελίδες αναγράφουν τα τηλέφωνα και τη διεύθυνση των αιρετικών!

Δεν είναι πρώτη φορά που οι Ευαγγελικοί Γεδεωνίτες επιχειρούν να προσηλυτίσουν μαθητές!
Πέρσι (βλέπε εδώ) έκαναν το ίδιο και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν και στο μέλλον να το κάνουν εφόσον κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέλει να τους σταματήσει.
 Οι προβλεπόμενες αντιδράσεις θα είναι προφανώς κάποια εγκύκλιος από την τοπική μητρόπολη, άντε και μερικές αναδημοσιεύσεις του συμβάντος σε μερικά ιστολόγια και το θέμα θα κλείσει μέχρι την επόμενη φορά που οι αγαπητοί Ευαγγελικοί-με τους οποίους βρισκόμαστε σε διάλογο όπως πολύ σοφά επισήμανε ο Σεβ. Μεσογαίας κ.Νικόλαος-  θα ξανα-επιχειρήσουν να εκχριστιανίσουν τα παιδιά μας, με το αζημίωτο φυσικά. Άλλωστε δεν είναι άσκοπη η αναγραφή στοιχείων επικοινωνίας στις πρώτες σελίδες της Κ.Δ που μοίρασαν.
Αν πράγματι ενδιαφέρονται απλά να μοιράσουν την Καινή Διαθήκη ώστε να διαβαστεί από τα παιδιά τότε γιατί προσθέτουν και τα στοιχεία τους; Όλο και κάποιο παιδί θα «τσιμπήσει» μάλλον. Εδώ να τονίσουμε ότι υπάρχει τεράστια ευθύνη στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Α’ Λυκείου Νικαίας. Αν με χαρακτηριστική άνεση μπορεί ο οποιοσδήποτε να εισβάλει στον χώρο του σχολείου και να μοιράσει οτιδήποτε στα παιδιά τότε νομίζουμε ότι εγείρεται θέμα ασφαλείας των παιδιών, για την οποία προφανώς υπεύθυνοι είναι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε έκκληση στην Εκκλησία μας:

    * Να ενεργοποιήσει την αντιαιρετική υπηρεσία με εντατικά σεμινάρια σε όλες τις μητροπόλεις και σε ΚΑΘΕ ενορία.
    * Να υπάρχει πραγματική συνεργασία μεταξύ των Ι.Μητροπόλεων στα θέματα αιρέσεων. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα, γνώστες των αιρέσεων, σε όλες τις Μητροπόλεις και πρέπει να αναλάβουν ενεργή δράση στον αντιαιρετικό αγώνα.
    * Να μελετηθεί το Έργο του μακαριστού π.Αντωνίου Αλεβιζόπουλου το οποίο ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι μοναδικό σε πληροφορίες και όγκο.
    * Να αναβαθμιστεί ο ρόλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων η οποία μπορεί πραγματικά να είναι ο γενικός καθοδηγητής του Αντιαιρετικού αγώνα σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ένωση Γονέων του ευχάριστα δραστήριου Σεβ. κ.Χριστοφόρου Τσιάκα.
    * Να αξιοποιηθούν παλιοί αντιαιρετικοί συνεργάτες της Εκκλησίας όπως ο καθηγητής Αλέξανδρος Ντβόρκιν, γνώστης και μελετητής του παγκοσμίου σκηνικού των αιρέσεων και πρόεδρος του αντιαιρετικού ιδρύματος ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ.

Η ανοχή στην προσηλυτιστική δράση των αιρετικών πρέπει να σταματήσει. Οι ανακοινώσεις και οι εγκύκλιοι δεν αρκούν όπως φαίνεται. Χρειάζεται αντίδραση και ενδιαφέρον για τις ψυχές που θα χαθούν από την αιρετική προπαγάνδα.

«Τα έργα ευποιίας ή η ιεραποστολή ευκολότερα συγκινούν τους ανθρώπους απ’ ότι η βοήθεια στους αδελφούς μας, που είναι “χαμένοι” στον αποκρυφισμό και στην παραθρησκεία».

π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος  (+ 2 Μαΐου 1996)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου