Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Βάσεις 2012: Με βαθμολογία 2,5 μπαίνουν σε υψηλόβαθμες σχολές οι Μουσουλμάνοι!!


Εδώ βλέπουμε ένα μέρος της προσπάθειας αφανισμού του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.
Αρρωστημένα ρατσιστικά μυαλά προικοδοτούν για άλλη μια χρονιά τους μουσουλμάνους για να περάσουν χωρίς κόπο στα ΑΕΙ εις βάρος των Ελλήνων.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Σηφουνάκη και την πρόσφατη τροπολογία που χαρίζει 80% πρόστιμα μόνο σε μουσουλμάνους της Θράκη, και όχι και στους Ορθόδοξους Έλληνες κατοίκους της Θράκης!
 ____________
Με βαθμολογίες της τάξεως του 2,5 εισάγονται στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ οι Μουσουλμάνοι, λόγω της ρύθμισης που είχε  θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας.
Πιο συγκεκριμένα, φέτος αναμένεται η εισαγωγή στις φιλοσοφικές σχολές να γίνεται από 2.768 μόρια, στις φιλολογικές από 2.590 μόρια, στις νομικές από 8.690 μόρια, ενώ στην Πάντειο η εισαγωγή θα γίνει από 3.172 μόρια.
Σε ότι αφορά τα παιδαγωγικά οι μουσουλμάνοι θα εισάγονται αφού συγκέντρωσαν 5.448 μόρια, ενώ στις μαθηματικές σχολές με 3.978 μόρια.
Στην κατηγορία ανήκουν οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης του έτους 2010 ή 2011 ή όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.
Οι συγκεκριμένοι  υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/229192/vaseis-2012-me-2-5-mpainoyn-se-ypsilovathmes-sholes-oi-moysoylmanoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου