Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τη μετάβαση Εφραίμ σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για λόγους υγείας επιτρέπει το Συμβούλιο Εφετών


Άρση της υποχρεωτικής παραμονής στο Αγιο Όρος

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών επέτρεψε, με απόφασή του, στον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, να εξέρχεται από το Άγιο Όρος, να μεταβαίνει σε όποιο νοσοκομείο της χώρας επιθυμεί και να παραμένει σε αυτό όσο χρόνο απαιτείται για να αποκατασταθεί η υγεία του.
Το Συμβούλιο με βούλευμα (υπ αριθμό 076/) έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση του ηγουμένου για άρση του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής παραμονής εντός του Αθωνικής Πολιτείας που του είχε επιβληθεί και, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να τον τροποποιήσει (τον Ιούνιο του το Συμβούλιο Εφετών είχε επιτρέψει και πάλι τη μετάβαση του ηγούμενου στην Αθήνα προκειμένου να εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο).


Ο ηγούμενος Εφραίμ αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το Μάρτιο του, έπειτα από τρίμηνη παραμονή στο σωφρονιστικό κατάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι στον ηγούμενο Εφραίμ έχουν επιβληθεί ακόμα περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα Καρυών).

sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου