Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ελληνορθόδοξοι του Λιβάνου διαμαρτύρονται εντόνως στο κέντρο της Βηρυτού για την τουρκική ταινία «ΑΛΩΣΗ 1453»


Δυστυχώς μας κρίνουν οι πράξεις, οι καταστάσεις και οι υπόλοιποι Ορθόδοξοι Έλληνες ανά τον κόσμο.
Ενώ οι Ελληνορθόδοξοι του Λιβάνου διαμαρτύρονται εντόνως για την τουρκική ταινία «ΑΛΩΣΗ 1453», εμείς στην Ελλάδα, ζούμε με το ψυχοναρκωτικό που ονομάζεται τουρκικά σήριαλ, και αν δεν ζούμε με αυτό τότε, η θα υβρίζουμε και θα "σατιρίζουμε" χυδαιολογώντας την Ορθοδοξία, το πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων, των μακαριστών γερόντων ή θα "ανεβάζουμε" θεατρικά έργα που θα προσβάλουν με τον χειρότερο τρόπο την μνήμη των εθνομαρτύρων, ή "παραστάσεις" όπως το Corpus Christi που εμφανίζουν ομοφυλόφιλους τον Ιησού και τους 12 Αποστόλους.
Διαβάστε και δείτε στο τέλος της δημοσίευσης πολλές φωτογραφίες από την έντονη διαμαρτυρία των Ελληνορθοδόξων από το Πρώτο θέμα

Διαμαρτυρία Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου για την τουρκική ταινία «ΑΛΩΣΗ 1453» στο κέντρο της Βηρυτού 
Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής  προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury "είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει του Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζει το 7% του συνολικού πληθυσμού. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσης του "Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση".















1 σχόλιο:

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου