Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Η επιβολή της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Εποχής μέσω της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων». Η ομιλία του Αρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου στην Ημερίδα:«Νέα Ταυτότητα- Εισιτήριο χωρίς επιστροφή». (Βίντεο)


«Η επιβολή της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Εποχής μέσω της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων».
 Η ομιλία του Αρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου Προηγουμένου της Μονής Μεγάλου Μετεώρου, στην Ημερίδα : « Νέα Ταυτότητα- Εισιτήριο χωρίς επιστροφή» που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6/10/2012

Για να διαβάσετε την γραπτή εισήγηση του Αρχ. Αθανασίου Αναστασίου πατήστε:
Εισήγηση του Αρχ. Αθανασίου Αναστασίου Προηγουμένου της Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου στην Ημερίδα:«Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»



Για να διαβάσετε τις υπόλοιπες ομιλίες, συνεντεύξεις της Ημερίδας ή για να τις δείτε όλες σε βίντεο πατήστε  «Ημερίδα Νέα ταυτότητα-εισητήριο χωρίς επιστροφή» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου