Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η Σέρβικη Εκκλησία, πλήθος λαού, ακτιβιστές, αλλά και μουσουλμάνοι, διαμαρτύρονται για την διαστροφική φωτογραφική έκθεση "ecce homo", και ζητούν την απαγόρευσή της!


Η χυδαία και βλάσφημη παραστάση στο "χυτήριο", το Corpus Christi , βρήκε το αντίστοιχό του, την αντίστοιχη σφηγκοφωλιά και στην Σερβία, εκεί το ονομάζουν «Κέντρο Πολιτιστικής "Εξυγίανσης"»!!  όπου πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα διαστροφική, έκθεση φωτογραφίας στο Βελιγράδι, της Σουηδέζας Elisabeth Ohlson Wallin.

Η μόνη, μεγάλη όμως, διαφορά με το δικό μας αντίχριστο χυδαιολόγημα, είναι ότι ευτυχώς στην Σερβία αντέδρασε έντονα η Εκκλησία της Σερβίας και ο λαός, ακόμα και η Σέρβικη ισλαμική κοινότητα, καλώντας την κυβέρνηση να απαγορεύσει την έκθεση.
Οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης "καλιτέχνιδος", είναι τόσο διεστραμμένες, και τόσο βίαιες, που δεν μπορούν να δημοσιευτούν. Θα τις βρείτε αναζητώντας τες στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της, ή θα κοσμήσουν το facebook, του κ. Τατσόπουλου, της κ. Ρεπούση, και λοιπών ή θα τις κορνιζάρουν έξω από το "θέατρο" χυτήριο για συμπλήρωμα της ανομίας.

Όπως διαβάζουμε στο πρώτο θέμα 16/10/12 η έκθεση της Σουηδέζας φωτογράφου Elisabeth Ohlson Wallin που παρουσιάζει γνωστές ιστορίες της Καινής Διαθήκης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους και λεσβίες, άνοιξε στο Βελιγράδι, εν μέσω ισχυρών διαμαρτυριών από χιλιάδες ορθόδοξους χριστιανούς και ακτιβιστές.
Η πόλη αναγκάστηκε να ακυρώσει την ‘παρέλαση της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας’ φοβούμενη ότι δεν θα υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί για να διατηρήσουν την τάξη στην πόλη.
Οι διαμαρτυρίες αφορούν την έκθεση με το όνομα ‘Ecce Homo’ (‘Ίδε ο Άνθρωπος’) την οποία φιλοξενεί το ‘Κέντρο Πολιτιστική Εξυγίανση’!! (CKZD).
Στις φωτογραφίες της εν λόγω έκθεσης εμφανίζονται γνωστά περιστατικά από την Καινή Διαθήκη, όπως τα Θεοφάνεια, ο Μυστικός Δείπνος και ο Γολγοθάς, στα οποία όμως, μέσα από το πρίσμα της φωτογράφου εμφανίζονται ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ντυμένοι με αποκαλυπτικά και προκλητικά ρούχα.
Έτσι, στον «Μυστικό Δείπνο» η ομοφυλόφιλη φωτογράφος παρουσιάζει τον ‘Ιησού’ να είναι ντυμένος με γυναικείο φόρεμα και να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ οι ‘απόστολοι’ φορούν γυναικεία εσώρουχα και σαδομαζοχιστικά κοστούμια. Σε άλλη φωτογραφία δύο λεσβίες παριστάνουν τον 'Ιωσήφ με την Μαρία'.
Περίπου δύο χιλιάδες αστυνομικοί ήταν παρόντες για να αποφευχθούν βίαια επεισόδια, καθώς χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.
Ο επικεφαλής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Ειρηναίος έχει ήδη ταχθεί κατά της βλάσφημης έκθεσης καλώντας τις κρατικές αρχές να την απαγορεύσουν.
Ακόμα και η Σερβική Ισλαμική Κοινότητα ένωσε τη φωνή της με αυτή του Πατριάρχη της Σερβίας και του πατριωτικού κινήματος ‘Dveri’ για την ακύρωση της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου