Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το βιβλίο του Χαράλαμπου Άνδραλη «Νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας στον 20ο και 21ο αιώνα»



Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χαράλαμπου Άνδραλη «Νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας στον 20ο και 21ο αιώνα», με αναφορά σε Αγίους Μάρτυρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας ανά τον κόσμο.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο μαρτυρολόγιο, μια εκτενή μελέτη πάνω σε γνωστούς και άγνωστους μάρτυρες, διαφόρων εθνικοτήτων. Χωρισμένο σε δύο μέρη, ένα για τους μαζικούς διωγμούς και ένα για τα μεμονωμένα μαρτύρια, προκαλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη, που πιθανότατα αγνοεί την ύπαρξη των νεομαρτύρων αυτών.
Η αναφορά ξεκινάει από τους 222 Κινέζους Νεομάρτυρες του 1900 και καταλήγει με χρονολογική σειρά στον νέο Ιερομάρτυρα π. Δανιήλ Σισόγιεφ που μαρτύρησε το 2009.

Σε δύσκολους και αντιχριστιανικούς καιρούς, η μελέτη αγιασμένων προτύπων που έζησαν στην εποχή μας, μεταφέρει λίγο από τη δύναμη και το μαρτυρικό φρόνημα τους στους σημερινούς χριστιανούς.

Τιμή Βιβλίου: 9,90 ευρώ
Τηλέφωνο Παραγγελιών: 6982005670

Διαβάστε ενδεικτικά αποσπάσματα :










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου