Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

H Germaniκή LIDL "ξαναχτύπησε" το καταναλωτικό κοινό αυτή τη φορά με μουχλιασμένα τυριά!!


Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε από την LIDL μουχλιασμένα συσκευασμένα τυριά 

O Γερμανικών συμφερόντων όμιλος LIDL για άλλη μια φορά δείχνει να μην υπολογίζει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον ΕΦΕΤ ο οποίος σταμάτησε τα γερμανικά μουχλιασμένα τυριά του LIDL.
Διαβάστε εδώ και άλλες περιπτώσεις που δείχνουν πόσο o γερμανικός όμιλος σέβεται την υγεία των Ελλήνων καταναλωτών.

Σύμφωνα με το Athens Macedonian News Agency για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα) ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία LIDL Hellas, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία «Goldessa Cottage Cheese» και «Linessa Cottage Cheese», σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση «Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG.» στη Γερμανία.
Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι. Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Έπρεπε ήδη να είχαμε δραστηριοποιηθεί και να κάναμε συγκεκριμένες επιλογές όσον αφορά τις αγορές μας, και όσον υπάρχουν ακόμα "όρθιοι" Έλληνες έμποροι.
 Διαβάστε :
"Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2013 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.
Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου