Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η Π.Ε.Φ.Ι.Π (Πανελλήνια Ἔνωση Φίλων τῶν Πολυτέκνων) καλεῖ νὰ συμμετάσχουν ὅλοι στὴν εἰρηνικὴ, ὁμολογιακὴ διαμαρτυρία κατὰ τοῦ 2ου Gay Pride Θεσσαλονίκης


Η Π.Ε.Φ.Ι.Π  (Πανελλήνια Ἔνωση Φίλων τῶν Πολυτέκνων) στηρίζει καὶ καλεῖ νὰ συμμετάσχουν ὅλοι στὴν εἰρηνικὴ, ὁμολογιακὴ διαμαρτυρία κατὰ τοῦ 2ου Gay Pride Θεσσαλονίκης.
Ἀς διαβάσουμε τὸ κείμενό τους:


«Η Π.Ε.ΦΙ.Π. κάνει έκκληση στους Πολυτέκνους και στους Φίλους των Πολυτέκνων του Νομού Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν στην ειρηνική και ομολογιακή αυτή συγκέντρωση μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ιεροί θεσμοί του Γάμου και της Οικογενείας πολεμούνται αδυσώπητα από τον «κοσμοκράτορα του αιώνος τούτου» και τα όργανά του.
Πρέπει όλοι μας να δια-δηλώσουμε υπέρ του φυσικού δεσμού του άντρα και της γυναίκας με τον ιερό δεσμό του Ορθοδόξου Γάμου και υπέρ της Ελληνορθοδόξου Οικογενείας. 
Το χρωστάμε στα παιδιά μας…»

Π.Ε.ΦΙ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου