Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων – Διάτρητο το Taxisnet!


Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων – Διάτρητο το Taxisnet!

Πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία φορολογούμενων, μπορεί να έχει ο κανένας, στην προσπάθειά του να υποβάλει το πολύπαθο Ε9. Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με απρόβλεπτες προεκτάσεις αποτελεί το θέμα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το matrix24.gr.
Το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών Τaxisnet για την υποβολή του Ε9 και των στοιχείων ακινήτων είναι διάτρητο, με αποτέλεσμα φορολογούμενος που μπήκε στο σύστημα με τον κωδικό του για να υποβάλει το δικό του Ε9 να βρεθεί προ εκπλήξεως αφού παρουσιάστηκαν στην οθόνη του στοιχεία άλλων φορολογουμένων, στα οποία μάλιστα μπορούσε να μπει και να τα παραποιήσει κατά βούλησιν.
Έτσι, στην προβληματική λειτουργία του Τaxis με τις ατελείωτες καθυστερήσεις , τις εκκλήσεις μέσω tweets του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θ. Θεοχάρη και τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες ομολογούν την αποτυχία του συστήματος, ήρθε να προστεθεί ο νέος πονοκέφαλος που αποδεικνύει ότι το σύστημα είναι «τρύπιο», και εγείρει θέμα πλέον προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Είναι θέμα χρόνου η παρέμβαση της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεδομένου ότι πλέον δεν υφίσταται το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων των φορολογουμένων.
Δείτε αναλυτικά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το matrix24.gr.

 
sample1
sample2
sample3
sample4
sample5
2011Forologiki
2011b
2011c
2011d
2012a
2012b
2012c
2013forologiki
2013a
2013b
2013c


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου